Αθλητισμός|11.04.2024 23:41

Διάβημα του ΠΑΟΚ στην UEFA για αυθαιρεσία της αστυνομίας - Έμειναν εκτός γηπέδου φίλοι του Δικεφάλου που είχαν εισιτήρια!

Newsroom

Εντονος εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ καθώς έμειναν έξω από το γήπεδο της Κλαμπ Μπριζ φίλοι του Δικεφάλου που πλήρωσαν εισιτήρια. Ωστόσο, αντιμετωπίστηκαν με απίστευτη σκληρότητα από την τοπική αστυνομία. Μάλιστα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προτίθενται να κάνουν διάβημα προς την UEFA.

Η αλήθεια είναι πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν στο Βέλγιο για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα βιώσαν απίστευτες καταστάσεις. Αρκετοί εξ αυτών μάλιστα έμειναν εκτός γηπέδου άνευ λόγου και αιτίας διότι έτσι το... αποφάσισε η βελγική αστυνομία.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του SDNA, άνθρωποι που πλήρωσαν για να ταξιδέψουν μέχρι το Μπριζ, είχαν κανονικά τα εισιτήριά τους αλλά έμειναν εκτός γηπέδου και αντιμετωπίστηκαν με σκληρότητα από τις βέλγικες αρχές.

Έξω από το Γιαν Μπρέιντελ, οι φίλοι του ΠΑΟΚ καταγγέλουν πως η αστυνομία έκανε χρήση των κανονιών νερού προκειμένου να απωθήσει κόσμο που είχε προμηθευτεί κανονικά εισιτήρια, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και να σημειωθούν ακόμα και τραυματισμοί.

Από πλευράς Δικεφάλου δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους, υπογραμμίζοντας πως: «Θα κάνουμε άμεσα διάβημα στην UEFA για αυθαιρεσία της αστυνομίας του Βελγίου, προκατάληψη και πλημμελή άσκηση καθηκόντων που οδήγησε σε κομφούζιο».

αστυνομίαUEFAΒέλγιοειδήσεις τώραΠΑΟΚ