Αθλητισμός|21.04.2024 19:00

Καταιγιστικός και πεντάστερος ο Παναθηναϊκός στη Λαμία με τρομερό δίδυμο Ιωαννίδη και Μπακασέτα!

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός ήταν ασταμάτητος στη Λαμία, όπου κυριάρχησε με 5-0 με μια εμφατική νίκη. Οι Πράσινοι είχαν σε τρομερή μέρα τον Ιωαννίδη που πέτυχε δύο γκολ και είχε συμμετοχή στα τέσσερα (!) γκολ της ομάδας του αλλά και τον Μπακασέτα που είχε δύο γκολ και δύο ασίστ. Ο Βέρμπιτς άνοιξε το δρόμο για τον θρίαμβο των Πρασίνων.

Οι Πράσινοι του Φατίχ Τερίμ που πήραν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους και πέμπτη συνολικά στα πλέι οφ, ανέβηκαν προσωρινά (;) στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League περιμένοντας τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (έχουν δύο ματς λιγότερα) και του Άρη με την ΑΕΚ.

Βαθμολογία πλέι άουτ

  1. Παναθηναϊκός 71 (32 αγ.)
  2. ΑΕΚ 69 (31 αγ.)
  3. ΠΑΟΚ 67 (30 αγ.)
  4. Ολυμπιακός 63 (30 αγ.)
  5. Άρης 48 (31 αγ.)
  6. Λαμία 34 (32 αγ.)

Το παιχνίδι δεν άρχισε με καλούς οιωνούς για τον Παναθηναϊκό καθώς στο 21' ο Μπερνάρ έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού. Σε ένα περίεργο παιχνίδι της τύχης όμως, ο Βέρμπιτς που τον αντικατέστησε, σκόραρε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 23' έπειτα από ατομική ενέργεια του Ιωαννίδη και σουτ του Λημνιού στο δοκάρι.

Στο 44' ο Ιωαννίδης πρωταγωνίστησε ξανά καθώς απέφυγε δύο αντιπάλους και πάσαρε για τον Μπακασέτα που πλάσαρε για το 0-2.

Το τρίποντο για τους Πράσινους κλείδωσε οριστικά στο 54’. Ο Μπακασέτας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ιωαννίδης που κυριάρχησε στον αέρα, εκτέλεσε με το κεφάλι διαμορφώνοντας το 0-3.

Στο 57' το Τριφύλλι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή του. Ο Βέρμπιτς έκανε ατομική ενέργεια, ο Λημνιός δεν μπόρεσε να σκοράρει με διπλή προσπάθεια, αλλά ο Μπακασέτας τελείωσε τη φάση με δυνατό σουτ μέσα απ' την περιοχή γράφοντας το εντυπωσιακό 0-4.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ασταμάτητος καθώς σκόραρε για πέμπτη φορά στο 60'. Ο Μπακασέτας έβγαλε μακρινή μπαλιά για τον Ιωαννίδη, ο οποίος αφού νίκησε Τζανετόπουλο και Κορνέζο  έγραψε το 0-5.

Λαμία: Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος (62’ Στάνκο), Τζανετόπουλος, Αμαράλ (Φερέιρα), Νούνιες, Τζανδάρης (62’ Κοντονίκος), Σλίβκα, Λέικ (46’ Μαρτίνεθ), Τσιλούλης, Μάλτσι (77’ Τσούκαλος).

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Χουάνκαρ (62’ Μλαντένοβιτς), Γεντβάι, Ακαϊντίν (63’ Βιλένα), Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας (63’ Μαντσίνι), Λημνιός, Μπερνάρ (21’ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (71’ Σπόραρ).

Λαμία ΠΑΕSuperLeagueΠαναθηναϊκόςειδήσεις τώρα