Αθλητισμός|24.04.2024 20:40

Premier League: Δύο 19χρονοι ποδοσφαιριστές συνελήφθησαν μετά από καταγγελία για βιασμό!

Newsroom

Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Premier League συνελήφθησαν μετά από καταγγελία για βιασμό! Αμφότεροι, ηλικίας 19 ετών, ανακρίθηκαν από την αστυνομία και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση. Όπως μεταδίδει το BBC, οι δύο παίκτες ανήκουν στον ίδιο σύλλογο, που όμως αρνήθηκε να σχολιάσει τις κατηγορίες.

«Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άνδρες μετά από καταγγελία για βιασμό», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, που πρόσθεσε ότι «ένας 19χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για επίθεση και συνέργεια σε βιασμό. Ένας δεύτερος 19χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό. Και οι δύο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση».

Οι ισχυρισμοί αναφέρθηκαν για πρώτη φορά στην εφημερίδα The Sun, ρεπορτάζ της οποίας έκανε λόγο για επίθεση που έγινε την περασμένη Παρασκευή. Επί του παρόντος, δεν έχει γίνει γνωστό αν οι παίκτες έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα απ' τις ομάδες τους εν αναμονή της έκβασης της αστυνομικής έρευνας.

Σημειωτέον πως η Premier League εισήγαγε υποχρεωτική εκπαίδευση σεξουαλικής συναίνεσης για τους παίκτες και το προσωπικό το 2022, μετά από περιστατικά υψηλού προφίλ με πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές.

βιασμόςΑγγλίαPremier Leagueσύλληψηειδήσεις τώρακαταγγελία