Αθλητισμός|28.04.2024 20:30

Premier League: Πέρασε απ' την έδρα της Νότιγχαμ η Μάντσεστερ Σίτι και πλησίασε στον πόντο την Άρσεναλ

Newsroom

Η Άρσεναλ δημιούργησε πίεση στη Μάντσεστερ Σίτι ανοίγοντας τη διαφορά στο +4 στην Premier League μετά τη μεσημεριανή νίκη της στο ντέρμπι του Λονδίνου επί της Τότεναμ. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε αλώβητη απ' την έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι Πολίτες επικράτησαν 2-0 και μείωσαν στον έναν βαθμό τη διαφορά απ' τους Κανονιέρηδες έχοντας μάλιστα κι ένα ματς λιγότερο, το οποίο αν κερδίσουν θα τους φέρει στην κορυφή της Premier League. Συμπλήρωσαν δε 19 ματς δίχως ήττα στο πρωτάθλημα καθώς έχουν να χάσουν από τις 6 Δεκεμβρίου 2023 και το 1-0 της Άστον Βίλα.

H Σίτι προηγήθηκε στο 32' με κεφαλιά του Γκβάρντιολ, η Φόρεστ είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει όμως τις σπατάλησε και οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς στο 71' με γκολ του Χάαλαντ, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο 62' και βρήκε δίχτυα για 21η φορά στο εφετινό πρωτάθλημα.

Απ' την άλλη πλευρά, η Φόρεστ δεν μπόρεσε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό και παρέμεινε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη καθώς βρίσκεται μόλις στο +1 απ' τη Λούτον. 

Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε

Απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και η Άρσεναλ έχει να αντιμετωπίσει τις Μπόρνμουθ (εντός), Μαν. Γιουνάιτεντ (εκτός) και Έβερτον (εντός), ενώ η Σίτι έχει να παίξει κατά σειρά με Γουλβς (εντός), Φούλαμ (εκτός), Τότεναμ (εκτός) και Γουέστ Χαμ (εντός).

ειδήσεις τώραΝότιγχαμ ΦόρεστΜάντσεστερ ΣίτιPremier League