Αθλητισμός|03.05.2024 16:21

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Οπαδός υπέστη ανακοπή στις εξέδρες - Αποθέωση για τη νεαρή «ηρωίδα» του

Newsroom

Ολογόλεπτη διακοπή είχε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, για τα ημιτελικά του Conference League ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Ολυμπιακό, στον οποίο οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν τεράστια νίκη με 2-4 και βρίσκονται μία ανάσα από τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Ο λόγος της μικρής καθυστέρησης ήταν ένα επεισόδιο υγείας που είχε οπαδός της γηπεδούχου ομάδας ομάδας, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή στις εξέδρες του Villa Park.

Το καρδιακό επεισόδιο και η «ηρωίδα»

Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα, ο φίλαθλος της Βίλα υπέστη καρδιακό επεισόδιο στο τελευταίο σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου, προκαλώντας την εκκένωση της κάτω εξέδρες του Holte End με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να σπεύδουν άμεσα στο σημείο για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Ηρωίδα της αναμέτρησης όμως φαίνεται να είναι μία νεαρή γυναίκα, η οποία σε στιγμιότυπα που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να λαμβάνει τα συγχαρητήρια των οπαδών που βρίσκονται στην εξέδρα καθώς, σύμφωνα με τους ίδιους, εκείνη του έδωσε τις πρώτες βοήθειες.

Άμεση κινητοποίηση των οπαδών

Οι οπαδοί άδειασαν το σημείο ενώ οι ομάδες πρώτων βοηθειών ανέλαβαν να βοηθήσουν τον άνδρα. Μάλιστα η κινητοποίηση της γηπεδούχου ομάδας ήταν πολύ άμεση καθώς από τα ηχεία του σταδίου ζητήθηκε από τους φιλάθλους να εκκενώσουν το σημείο άμεσα για να μην υπάρχουν καθυστηερήσεις.

Τα μέλη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης κρατούσαν ψηλά ένα μαύρο σεντόνι και προσπαθούσαν να μην εκθέσουν το άτομο που υπέστη καρδιακή προσβολή στα μάτια των δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Χειροκροτήθηκε από ολόκληρο το γήπεδο

Ο οπαδός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κοντινό νοσοκομείο. Μάλιστα το ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο υπό το χειροκρότημα των υποστηρικτών και των δύο ομάδων. Ο σύλλογος της Άστον Βίλα ακόμα δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα κανένα νέο για τον φίλαθλο που υπέστη καρδιακή ανακοπή.

καρδιακή προσβολήΟλυμπιακόςοπαδόςΆστον Βίλαειδήσεις τώραEuropa Conference League