La Liga: Πρωταθλήτρια Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης για 36η φορά
NewsroomΗ Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ισπανίας για 36η φορά στην ιστορία της La Liga. Οι Μερένχες νίκησαν με 3-0 την Κάντιθ και λίγες ώρες αργότερα η Τζιρόνα επικράτησε 4-2 της Μπαρτσελόνα, αποτέλεσμα με το οποίο σφραγίστηκε και μαθηματικά η κατάκτηση του τίτλου κι ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν.
Οι Μαδριλένοι που έχουν μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα, βρίσκονται στο +13 απ' τη δεύτερη Τζιρόνα που αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη της σεζόν. Αντιθέτως η Μπαρτσελόνα υποχώρησε στην τρίτη θέση.
Χωρίς να... ιδρώσει, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 3-0 της φιλοξενούμενης Κάντιθ με σκόρερ τους Ντίαθ (51΄), Μπέλιγχαμ (68΄) και Χοσέλου (90+3΄). Ακολούθησε το 4-2 της Τζιρόνα με ανατροπή. Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο σκορ (3') με τον Κρίστενσεν, η Τζιρόνα ισοφάρισε με τον Ντόβμπικ στο επόμενο λεπτό (4'), αλλά η Μπάρτσα σκόραρε ξανά με τον Λεβαντόβσκι στο 45+1' για το 1-2. Τα τέρματα όμως των Πορτού (65', 74') και Γκουτιέρες (67') σε διάστημα δέκα λεπτών μετέτρεψε το 1-2 σε 4-2.
- Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
- Συναγερμός στην Ιαπωνία: Κοινές πτήσεις κινεζικών και ρωσικών μαχητικών πάνω από το νησί
- «Τις δύο τις έβαλα εγώ, την άλλη ο φίλος μου»: H κυνική ομολογία του δράστη στο TikTok για το μαχαίρωμα στον 14χρονο