ACT NOW: Ο μικρός Λέανδρος δημιούργησε οργανισμό για την προσβασιμότητα και ζητά να τον στηρίξουμε!
Έλβη ΜιχαηλίδουΤον μικρό Λέανδρο τον αγαπήσαμε όλοι όταν το 2022 πέτυχε το ωραιότερο γκολ στο ημίχρονο ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός σηκώνοντας στο πόδι την Τούμπα. Ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ με οπτική αναπηρία δημιούργησε το ACT NOW, έναν οργανισμό για την προσβασιμότητα, με τη βοήθεια σημαντικών ανθρώπων του αθλητισμού, της τέχνης και των επιστημών όπως πρωταθλήτριας ΑΜΕΑ Τάνιας Κεραμυδά και ζητά τη στήριξή μας μιλώντας γι' αυτή του την πρωτοβουλία για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή του OPEN, «Τώρα Μαζί».
Τι είπαν:
Λεάνδρος Παπαχαραλαμπίδης: «Τι είναι η ACT NOW; Είναι ένας οργανισμός που έχει ως αντικείμενο τη συμπερίληψη και την προσβασιμότητα. Όσοι θέλετε και μπορείτε σας περιμένω να με υποστηρίξετε».
Τάνια Κεραμιδά: «Στην ουσία είμαστε νέοι κυρίως άνθρωποι, της τέχνης, των επιστημών, του αθλητισμού, που μέσα από δράσεις ασκούμε συμβουλευτική και ενημέρωση σε δήμους, σε πολίτες, σε φορείς και έχουμε σκοπό να κάνουμε τις ζωές όλων μας πιο προσβάσιμες: της μητέρας με το καρότσι, των ανθρώπων με αμαξίδιο, των τυφλών, των ηλικιωμένων, του ποδηλάτη, όλων των ανθρώπων είτε έχουν αναπηρία είτε όχι».
- Νεκρός ο υπουργός Πληροφοριών του Ιράν σύμφωνα με το Ισραήλ - Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων με δύο νεκρούς στο Τελ Αβίβ
- Ιστορικός θρίαμβος της Βενεζουέλας μέσα στο σπίτι των ΗΠΑ και η αντίδραση του Τραμπ για την... 51η πολιτεία
- Βόρεια Κορέα: Νέος... θρίαμβος Κιμ Γιονγκ Ουν στις εκλογές με 99,93% - «Θρηνούν» τα social media για το 0,07%
- Κόλαση στη Βηρυτό: Βίντεο ντοκουμέντο με κατάρρευση πολυκατοικίας από ισραηλινό πλήγμα