Αθλητισμός|08.05.2024 11:43

Πάουλα Μπαντόσα: Απαντά γιατί χώρισε με τον Στέφανο Τσιτσιπά

Newsroom

Η τενίστρια Πάουλα Μπαντόσα μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν χωριστούς δρόμους.

Οι δύο πρωταθλητές του τένις αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς χώρους μετά την ήττα στον πρώτο γύρο του Madrid Open.

Τι είπε για τον Τσιτσιπά η Μπαντόσα 

«Όταν ήμασταν καλά, η σχέση μας ήταν υπέροχη. Σε άλλες στιγμές, έχουμε τις καριέρες μας, τα δικά μας πράγματα και μερικές φορές είναι καλύτερα να χωρίζεις. Μου θυμίζει πολύ την ιστορία της Μαρία Σαράποβα και του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, που γνωρίζεις τον σωστό άνθρωπο, αλλά ίσως τη λάθος στιγμή. Είναι κάπως έτσι».

Η Μπαντόσα ανακοίνωσε τον χωρισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξηγώντας πως: «Δεν είναι εύκολο όταν ξεκινήσαμε μια σχέση να είναι τόσο δημόσια. Είναι σαν να πρέπει να την τελειώσεις με τον ίδιο τρόπο. Έχουμε μια υπέροχη σχέση μεταξύ μας. Είναι σπουδαίος τύπος και του εύχομαι τα καλύτερα. Ξέρω ότι το ίδιο ισχύει και για τη δική του πλευρά. Έχω τόση υποστήριξη από όλους: την οικογένειά μου, την ομάδα μου, τους φίλους μου. Αισθάνομαι υποστήριξη ακόμη και από την ομάδα του και την οικογένειά του. Όλοι έχουν υποστηρίξει πολύ και τους δύο μας. Τελικά, δεν ήταν κάτι κακό αυτό που συνέβη. Είναι απλά η ζωή.

 

Ξέρω ότι θα συνεχίσουμε να βλεπόμαστε στην περιοδεία και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον».

ΤένιςΠάουλα ΜπαδόσαΣτέφανος Τσιτσιπάςειδήσεις τώραχωρισμός