Αθλητισμός|07.04.2019 20:22

Super League: Ανατροπή σ΄ένα τρίλεπτο για την ΑΕΚ στην Ξάνθη

Newsroom

Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Κάστρο (33’), ωστόσο, μέσα σε ένα τρίλεπτο έφερε τούμπα το ματς πανηγυρίζοντας τη νίκη σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται, αυτή της Ξάνθης. Οι ακρίτες πήγαν με το σκορ υπέρ τους στα αποδυτήρια, όμως η Ένωση με αντεπίθεση διαρκείας αρχικά ισοφάρισε με τον Μάριο Οικονόμου να σκοράρει για δεύτερο διαδοχικό ματς (68’), ενώ ο Εζεκιέλ Πόνσε (70’) έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λούκας Μπογέ (92’) στην κόντρα της Ένωσης με όλη την Ξάνθη να έχει βγει μπροστά για την ισοφάριση.

Ο Ισπανός προπονητής έκανε rotation αφήνοντας εκτός αποστολής τον Μπακάκη για να πάρει ανάσες, ενώ Μπάρκας και Λιβάγια έμειναν στον πάγκο. Εκτός έμεινε κι ο Κρίστιτσιτς για να ξεκουραστεί.

Από την άλλη, η Ξάνθη διανύει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος, αφού μετράει 11 αγώνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (6 ισοπαλίες, 5 ήττες) και βρίσκεται στην 11 θέση με 29 βαθμούς.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Καμαράν (74’ Μελιόπουλος), Ντα Κόστα, Μπαριέντος, Γέντρισεκ (58’ λ.τρ. Καντά), Κάστρο, Ντίρσταμ, Κοβάσεβιτς, Λισγάρας, Ντε Αμορίμ (78’ Μπρίτο)

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Χουλτ, Οικονόμου, Σβάρνας, Γκάλο, Γαλανόπουλος (79’ Σιμόες), Άλεφ, Αλμπάνης (66’ Μπογέ), Μάνταλος, Κλωναρίδης (55’ Λιβάγια), Πόνσε

ΑΕΚΞάνθηSuper League 1