Αθλητισμός|07.04.2019 23:53

Συγκλονιστική στιγμή με Βιεϊρίνια και μικρή φίλη του ΠΑΟΚ (pics, vid)

Newsroom

Ο Βιεϊρίνια δεν είναι μόνο αρχηγός του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο αλλά κι έξω απ' αυτό. Στην ουσία ο Πορτογάλος άσος εκφράζει και αντιπροσωπεύει αυτό ακριβώς που πρέπει να είναι ο ηγέτης μιας ομάδας. Εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια και ανθρώπινος όταν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη.

Λίγο μετά το φινάλε του νικηφόρου (3-0) αγώνα του «Δικεφάλου» με τη Λαμία, έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας τον αρχηγό περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Η μικρή Ραφαέλια, μια θερμή φίλαθλος του ΠΑΟΚ, συνομίλησε με τον αγαπημένο της ποδοσφαιριστή, ζητώντας του μάλιστα να μείνει για πάντα στην Τούμπα.

Η μικρή φίλη του ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, δεν έκρυψε την χαρά της, ενώ είπε στον Βιεϊρίνια ότι τον θαυμάζει από παλιά και ότι θέλει να συνεχίσει να τον βλέπει να αγωνίζεται με τα ασπρόμαυρα.

Ο Βιεϊρίνια έδωσε ως δώρο στη Ραφαέλια μια φανέλα του, αλλά κυρίως της πρόσφερε μεγάλη χαρά. Με την απλότητα, το χαμόγελο και κυρίως την ειλικρινή συμπεριφορά του έδειξε τον σπουδαίο χαρακτήρα που διαθέτει. Συνομίλησε μαζί της για αρκετή ώρα και οι δυο τους αστειεύτηκαν, γέλασαν, μοιράστηκαν τα μυστικά τους, αγκαλιάστηκαν στοργικά. Μια σπουδαία στιγμή ενός σπουδαίου ανθρώπου που κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε το video και εικόνες από τη συνάντηση του Βιεϊρίνια με τη Ραφαέλια:

ΠΑΟΚποδόσφαιροΑντελίνο Αντρε Βιεϊρίνια