Αθλητισμός|08.04.2019 01:27

Απίστευτο: Παίκτης της Παρί απέτρεψε γκολ της ομάδας του (vid)

Newsroom

Aν έχεις τέτοιους συμπαίκτες, τι να τους κάνεις τους αντιπάλους; Ο Ερίκ-Μαξίμ Τσούπο Μοτίνγκ έκανε το ακατόρθωτο κατά τη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Στρασμπούρ. Επειτα από μια εξαιρετική αντεπίθεση των Παριζιάνων κι αφού η μπάλα έφτασε στα πόδια του Ενκουνκού, ο 21χρονος επιθετικός πλάσαρε. Η μπάλα βρήκε στο χέρι του αντίπαλου γκολκίπερ και αργά αργά έδειχνε να καταλήγει προς τα δίχτυα.

Εδειχνε όμως, διότι στην πορεία και προτού περάσει τη γραμμή, εμφανίστηκε ο 30χρονος Καμερουνέζος Τσούπο Μοτίνγκ, ο οποίος λειτουργώντας σαν αμυντικός ανέκοψε την πορεία τής μπάλας προς το τέρμα δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες της Στρασμπούρ να απομακρύνουν τον κίνδυνο. Μόλις είχε περάσει στην ιστορία ως ο ποδοσφαιριστής που απέτρεψε το σίγουρο γκολ ενός συμπαίκτη του.

Δείτε τα video με την επίμαχη φάση:

T

T

Η στέψη πήρε παράταση

Προηγουμένως πάντως ο πρωταγωνιστής αυτής της απίστευτης φάσης είχε ανοίξει το σκορ (13') για την Παρί, που όμως γκέλαρε και θα χρειαστεί να περιμένει άλλη μια εβδομάδα προκειμένου να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια Γαλλίας. Η Στρασμπούρ έκανε την ανατροπή προτού τελειώσει το ημίχρονο με γκολ των Ντα Κόστα (26') και Γκονσάλβες (38') αλλά η Παρί, που έπαιξε με πολλές απουσίες, ισοφάρισε (2-2) στο 82' με τον Κερέρ.

ποδόσφαιροΠαρί Σεν ΖερμένΓαλλία