ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Σαββίδης χειροκροτεί το αίτημα της ΑΕΚ για τον τελικό
NewsroomΟ Γιώργος Σαββίδης επικροτεί το αίτημα που κατέθεσε προς την ΕΠΟ η ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να συνδυαστεί με την «Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο» που κάθε χρόνο εορτάζεται στις 19 Μαΐου. Ιδίως φέτος έχει ξεχωριστεί σημασία καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Γενοκτονία.
Ο Γ. Σαββίδης με σχετική ανάρτηση στο instagram χειροκροτεί το αίτημα της Ενωσης ενόψει του τελικού της 11ης Μαΐου. Και, μολονότι ακόμη εκκρεμούν οι ρεβάνς του Κυπέλλου (αμφότεροι έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα έχοντας νικήσει 2-0), εφόσον βρεθούν στον τελικό ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, τούτη η πρωτοβουλία θα έχει ακόμη μεγαλύτερη συναισθηματική αξία διότι πρόκειται για δύο συλλόγους που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τον Πόντο.
Μάλιστα, λίγο αργότερα το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επανήλθε ποστάροντας μια φωτογραφία με το μήνυμα: «ΠΑΟΚ, Πόντος, Προσφυγιά».
Είναι αυτονόητο πως ο ΠΑΟΚ είναι θετικός σε οποιαδήποτε τέτοια πρωτοβουλία. Αλλωστε, πέραν του συλλόγου, και η οικογένεια Σαββίδη έχει ρίζες και ισχυρούς δεσμούς με τον Πόντο.
Δείτε τις δύο αναρτήσεις του Γ. Σαββίδη:
- Κύκλωμα ναρκωτικών στη Μύκονο: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι - «Θα δώσω το νησί έτοιμο στον Ερντογάν»
- Μάχη στη ΜΕΘ για 53χρονο ομογενή: Σε κώμα μετά από εμφυτεύματα δοντιών στην Τουρκία - «Δε μας δίνουν πολλές ελπίδες»
- Άγριος ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό Κορυδαλλού - Η απάντηση της ΕΛΑΣ σε όσα καταγγέλλει συνδικάτο της ΣΤΑΣΥ
- Σέρρες: Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια στη δομή Σιντικής με πετροπόλεμο και κρότου-λάμψης