Αθλητισμός|21.05.2024 22:00
Παρελθόν ο Λεωνίδας Βόκολος απ' τη Λαμία
NewsroomΜπορεί η Λαμία να πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της συμμετέχοντας για πρώτη φορά στα πλέι οφ της Super League, ωστόσο τα πράγματα αλλάζουν ενόψει της νέας χρονιάς. Η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, καθώς ο Λεωνίδας Βόκολος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
Ο 53χρονος προπονητής έχει χαιρετήσει ήδη τους συνεργάτες του και τους μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστές του και ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ το μόνο που απομένει για την οριστικοποίηση του διαζυγίου ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Διαβάστε ακόμη
- Vegans μετά το hype - Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;
- Βαρύς φόρος αίματος στην Τουρκία: 16 νεκροί και 30 τραυματίες από τα διαδοχικά τροχαία στην Αττάλεια
- Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε ρέμα στη Νέα Πέραμο - Έρευνα από το Ανθρωποκτονιών
- Απανωτά «χτυπήματα» της κακοκαιρίας: Ποτάμια οι δρόμοι σε Λάρισα, Κεφαλονιά και Σαντορίνη - Ισχυρές χιονοπτώσεις στη Βόρεια Ελλάδα