Αθλητισμός|08.04.2019 21:56

Superleague: Η βαθμολογία και οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές

Newsroom

Τρεις στροφές απομένουν για το φινάλε της Superleague και μολονότι η κούρσα του τίτλου έχει κριθεί καθώς ο ΠΑΟΚ έχει... σφιχταγκαλιάσει την κούπα του πρωταθλητή για πρώτη φορά μετά το 1985 (του αρκούν δύο βαθμοί), στην ουρά η μάχη για την παραμονή καλά κρατεί. Ιδίως μετά την οριστικοποίηση του απευθείας υποβιβασμού τριών ομάδων που θα καταλάβουν τις θέσεις 14-16 στη βαθμολογία και τη διενέργεια μπαράζ για τον 13ο της Λίγκας με τον δεύτερο της Football League, γίνεται αντιληπτό ότι στα τελευταία ενενηντάλεπτα που απομένουν θα πέσουν κορμιά.

Ιδίως τα ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΟΦΗ έχουν χαρακτήρα τελικού καθώς πρόκειται για τις ομάδες που κινδυνεύουν περισσότερο να ακολουθήσουν το δρόμο του ήδη υποβιβασμένου Απόλλωνα αλλά και του σχεδόν καταδικασμένου Λεβαδειακού.

Επίσης, μάχη γίνεται και για την τέταρτη θέση, για την οποία ερίζουν ο Αρης με τον Ατρόμητο που αναμετρούνται την Κυριακή (14'4) στο Κλ. Βικελίδης, ενώ και ο Παναθηναϊκός όσο ζει ελπίζει για την πέμπτη θέση με την οποία θα σβήσει την ευρωπαϊκή τιμωρία που του έχει επιβληθεί.

H βαθμολογία της Superleague

Οι επόμενες αγωνιστικές

28η

 29η

30ή

ποδόσφαιροSuperLeague