Αθλητισμός|27.05.2024 13:00

Συνεχίζεται το γλέντι του Παναθηναϊκού με την άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης - Με ανοιχτό λεωφορείο μέχρι το ΟΑΚΑ οι παίκτες

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφει σε λίγο στην Ελλάδα, από το Βερολίνο, με τους φιλάθλους να ετοιμάζονται για την συνέχιση του γλεντιού με την αποθεωτική υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης!

«The King is Back» - Σε ανοιχτό λεωφορείο οι παίκτες 

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αναμένονται μετά τις 14:00 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου αναμένεται να τους υποδεχτούν χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας.

Στη συνέχεια, θα μπουν στο ανοιχτό λεωφορείο το οποίο θα αναγράφει «The King is Back», δηλαδή «ο βασιλιάς επέστρεψε» και θα μεταβούν στο ΟΑΚΑ για να γιορτάσουν με τον κόσμο των πρασίνων την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού μετά από 13 χρόνια! Καθ'όλη τη διαδρομή θα τους συνοδεύουν οι φίλαθλοι της ομάδας. 

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «Η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού AKTOR, αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα με το τρόπαιο της Euroleague σήμερα στις 13.30 και θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος". Ακολούθως, θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο για να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού της τίτλο».

Ολονύχτιο γλέντι στην Αθήνα 

Η μεγάλη γιορτή για το τριφύλλι ξεκίνησε από το βράδυ της Κυριακής όπου Αμπελόκηποι και Λεωφόρος Αλεξάνδρας έγιναν πράσινες, με τους φίλους της ομάδας να καταλήγουν στην Ομόνοια, τον καθιερωμένο τόπο συνάντησης μετά τα κύπελλα

Χαμός στην Ομόνοια - Βίντεο του ethnos.gr από ψηλά

Στην Ομόνοια βρέθηκε και το ethnos.gr, με τα πλάνα από τους πανηγυρισμούς να είναι εντυπωσιακά.

Το βίντεο από ψηλά:

Πανηγυρισμοί από τα παλιά!

Oι οπαδοί του Παναθηναϊκού θυμήθηκαν τις παλιές καλές εποχές που έβγαιναν στο κέντρο της Αθήνας για να πανηγυρίσουν! Το φινάλε του τελικού στο Βερολίνο, όπου το Τριφύλλι κατέκτησε για έβδομη φορά στην ιστορία του την Euroleague, έδωσε το έναυσμα για να ξεχυθούν στους δρόμους οι οπαδοί της ομάδας πανηγυρίζοντας έξαλλα.

Το ραντεβού για τους Πράσινους γνώριμο από παλιά καθώς εκεί συνήθιζαν να πανηγυρίζουν όλες τις μεγάλες στιγμές του συλλόγου, όπως είχαν κάνει και στα προηγούμενα έξι ευρωπαϊκά στο μπάσκετ!

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην Ομόνοια, στο Σύνταγμα και γενικώς στο κέντρο της Αθήνας για να γιορτάσει το έβδομο ευρωπαϊκό!

Οι οπαδοί των Πρασίνων που συγκεντρώθηκαν σε καφετέριες γύρω απ' το γήπεδο της Λεωφόρου για να δουν το παιχνίδι, μετά τη νίκη ξεχύχθηκαν στους δρόμους και κατηφόρισαν προς το κέντρο!

Το ίδιο συνέβη και με φίλους του Τριφυλλιού από άλλες περιοχές της Αττικής. Δεν ήταν όμως μόνο η Αθήνα που πανηγύρισε καθώς σ' ολόκληρη την Ελλάδα οι φίλοι του Παναθηναϊκού βγήκαν για να γιορτάσουν...

Στα πράσινα και το δημαρχείο της Αθήνας

Η νύχτα έγινε μέρα απ' τους εκστασιασμένους φίλους του Παναθηναϊκού, που είδαν και το δημαρχείο της Αθήνας να φωταγωγείται στα πράσινα έπειτα από εντολή του Δημάρχου Χάρη Δούκα, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter συνεχάρη τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας: «Μπράβο Παναθηναϊκέ. Έκανες τα αδύνατα δυνατά! Μας έκανες περήφανους ξανά!».

EuroleagueΠαναθηναϊκόςειδήσεις τώραΟΑΚΑΕλευθέριος Βενιζέλος