Αθλητισμός|09.04.2019 15:10

Προπονητική τριπλέτα όνειρο στη Ρεάλ Μαδρίτης

Newsroom

Η επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης και η απόφαση του προέδρου του συλλόγου Φλορεντίνο Πέρεθ να παραδώσει στον Γάλλο σχεδόν εξ ολοκλήρου τα κλειδιά της ομάδας, φέρνει σημαντικές αλλαγές (και) στο εσωτερικό των Μερένχες.

Οπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, γύρω από τον «Ζιζού» θα δημιουργηθεί ένα προπονητικό τιμ αστέρων του παρελθόντος που σήμερα είναι ανερχόμενοι προπονητές και φυσικά ιδιαίτερα αγαπητοί στο κοινό του Σαντιάγο Μπερναμπέου. Ο λόγος για τον Ραούλ, θρύλο της Ρεάλ, ο οποίος προπονεί την ομάδα Κ-12 του κλαμπ και τον Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος επίσης έχει αρχίσει δειλά δειλά τα πρώτα βήματα στην προπονητική. Αμφότεροι στη διάρκεια του 2018 απέκτησαν το ανώτερο δίπλωμα προπονητικής της UEFA (Elite coaching).

Σύμφωνα με το αγωνιστικό πλάνο των Μαδριλένων, ο Ζιντάν θα έχει βεβαίως, πέραν του ελέγχου της πρώτης ομάδας και την υψηλή εποπτεία όλων των τμημάτων του συλλόγου, ο Ραούλ αναμένεται να αναλάβει την Καστίγια, τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ και ο Αλόνσο την αμέσως επόμενη.

Ρεαλ ΜαδρίτηςΙσπανίαΖινεντίν ΖιντάνLa Liga