Αθλητισμός|10.10.2019 11:12

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ ο Σχίζας - Ψάχνει παίκτη ο Παπαθεοδώρου

Θοδωρής Φελάνης

Νέα ατυχία χτύπησε τον ΠΑΟΚ που μετά τον Τζαμάλ Τζόουνς χάνει και τον Σταύρο Σχίζα. Ο φόργουορντ του Δικεφάλου χτύπησε στην ωμοπλάτη κι όπως προκύπτει από την ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΚΑΕ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης βλάβης (αποκόλληση) άνω επιχείλιου χόνδρου στη δεξιά ωμοπλάτη.  Κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

«Είμαστε όλοι δίπλα στο Σταύρο και τον περιμένουμε να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός και έτοιμος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο», ήταν το μήνυμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Η Δικέφαλος αναζητά ήδη παίκτη για την θέση «3» με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει καταλήξει σε δυο περιπτώσεις αμερικανών.

Με αφορμή το αυριανό (10/4) παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Ο αντίπαλός μας είναι μία ομάδα πολύ φορμαρισμένη. Το αποδεικνύουν τα τελευταία του αποτελέσματα, με νίκες εντός και εκτός έδρας. Όλα αυτά δείχνουν και τη βελτίωση του Πανιωνίου το τελευταίο δίμηνο. Βασικός μας στόχος είναι να έχουμε μία καλύτερη εικόνα σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής, να είμαστε πολύ πιο επιθετικοί και στην άμυνα κατά πρώτο λόγο και ταυτόχρονα να δημιουργήσουμε και να εκτελέσουμε καλύτερα τις επιθέσεις μας για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι σημαντικό πλησιάζοντας προς το φινάλε της κανονικής περιόδου».

ΠΑΟΚΗλίας ΠαπαθεοδώρουΣταύρος Σχίζαςμπάσκετ