Αθλητισμός|05.06.2024 22:29
«Πέταξαν» για τα προημιτελικά του Roland Garros ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς που έκλεισαν θέση και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
NewsroomΟ Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς πραγματοποιούν την καλύτερη πορεία τους στο διπλό απ' τη στιγμή που άρχισαν να αγωνίζονται ως δίδυμο. Οι αδερφοί Τσιτσιπά τα κατάφεραν και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Roland Garros, ενώ παράλληλα εξασφάλισαν και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Αυτή την φορά δεν χρειάστηκαν την ανατροπή, όπως συνέβη στο προηγούμενο παιχνίδι με τους Όστιν Κράγιτσες και Ιβάν Ντόντιγκ. Επικράτησαν μετά από 1 ώρα και 20 λεπτά με 7-6(2), 6-2 των Γάλλων αντιπάλων τους, Μάνουελ Γκινάρ και Γκρέγκορ Ζακ και ελπίζουν να φτάσουν ακόμα ψηλότερα στη διοργάνωση.
Αντίπαλοι του ελληνικού διδύμου στην φάση των «8» θα είναι οι Μαρσέλο Αρεβάλο (Ελ Σαλβαδόρ) και Μάτε Πάβιτς (Κροατία).
Διαβάστε ακόμη
- Συγκλονιστική μαρτυρία δύτη για την τραγωδία στη Χίο - «Ήταν πόλεμος, παίρναμε πτώματα από το σκάφος»
- Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Πότε θα επηρεαστεί η Αττική - Δείτε χάρτες
- Απίστευτη τραγωδία στην Ινδία: Τρεις αδελφές αυτοκτόνησαν γιατί ο πατέρας τους πήρε το κινητό τηλέφωνο
- «Ποτέ δεν είναι αργά»: Η ιστορία του 82χρονου μαραθωνοδρόμου που έχει τη φυσική κατάσταση 20χρονου