Αθλητισμός|06.06.2024 18:54
Αποκλεισμός του Στέφανου και του Πέτρου Τσιτσιπά απ' το διπλό του Roland Garros, που θα επιστρέψουν στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
NewsroomΣτα προημιτελικά του Roland Garros σταμάτησε η εξαιρετική πορεία του Στέφανου και του Πέτρου Τσιτσιπά στο διπλό ανδρών.
Το ελληνικό δίδυμο δεν μπόρεσε να κάνει ακόμα μία υπέρβαση και ηττήθηκε 7-5, 6-4 από τους Μαρσέλο Αρεβάλο (Ελ Σαλβαδόρ) και Μάτε Πάβιτς (Κροατία), δύο τενίστες που ειδικεύονται στα διπλά και έχουν κατακτήσει τίτλους στα Grand Slam.
Τα αδέλφια Τσιτσιπά θα αποχαιρετήσουν προσωρινά το Παρίσι και θα επιστρέψουν σε περίπου 50 ημέρες, καθώς η πορεία τους στο Roland Garros τους εξασφάλισε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Διαβάστε ακόμη
- Αν είναι δυνατόν κάμπιες και KFC; Παράξενα χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις που δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι υπάρχουν!
- Νέες αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι «αγροτοπατέρες» και η… δραστική φόρμουλα για να ξεφεύγουν από ελέγχους
- Υπόθεση Τζιν Χάνλον: «Φως» στο θρίλερ του θανάτου της 16 χρόνια μετά - Το ημερολόγιο που έδειξε τον δολοφόνο
- «Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή»: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο