Αθλητισμός|09.04.2019 20:41

ΠΑΟΚ: Τριπλός «πονοκέφαλος» ενόψει Λάρισας

Newsroom

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους Τσούμπα Ακπομ, Λέο Ζαμπά και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να μην είναι σε θέση να ακολουθήσουν το πρόγραμμα προπόνησης των υπόλοιπων συμπαικτών τους, στη πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του ΠΑΟΚ με φόντο την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, με αντίπαλο τη Λάρισα.

Τσούμπα Άκπομ και Λέο Ζαμπά ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Αγγλος επιθετικός υπέστη κάταγμα διάφυσης τρίτου μετακαρπίου στο δεξί χέρι στην αναμέτρηση με τη Λαμία, και θα είναι σε θέση να ξεκινήσει τρέξιμο όταν υποχωρήσει το πρήξιμο στο σημείο που έχει τραυματιστεί. Ο Λέο Ζαμπά προσπαθεί να αφήσει πίσω του το πρόβλημα που έχει στο ισχίο και τον κράτησε εκτός δράσης από την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, και θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα αρχής γενομένης από την Τετάρτη, και την προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί.

Οσον αφορά τον Ομάρ Ελ Καντουρί που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει τη ποινή του στην αναμέτρηση της30ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα.

ΠΑΟΚποδόσφαιρο