Αθλητισμός|07.11.2018 14:35

ΠΑΟΚ: Αναχώρησε για Ουγγαρία ο «Δικέφαλος του Βορρά» (pics+vid)

Αντώνης Τσακαλέας

Εκεί, το βράδυ της Πέμπτης (8/11, 19:55) θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Βίντι για τον 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή, για πρώτη φορά μετά από τέσσερις εβδομάδες, τον Ζοσέ Μαουρίσιο, με την συμμετοχή του Βραζιλιάνου να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Πλην του Μαουρίσιο, στην αποστολή του «Δικέφαλου» βρίσκονται και οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίντι, Σάχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ.

Βίντι, ΠΑΟΚ και ΜΠΑΤΕ έχουν από 3 βαθμούς μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, με την κάθε μία να έχει επικρατήσει στην έδρα της αντιπάλου και την Τσέλσι να έχει κάνει το 3Χ3 και να βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει τη νίκη προκειμένου να φέρει την υπόθεση πρόκριση στα μέτρα του, και συγκεκριμένα στην Τούμπα καθώς την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την ΜΠΑΤΕ.

Η «Groupama Arena» της Βουδαπέστης (στην οποία φέτος αγωνίστηκαν τόσο η ΑΕΚ όσο και η Εθνική Ελλάδος) αναμένεται να είναι κατάμεστη, καθώς οι Ούγγροι φίλαθλοι έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την αναμέτρηση, ενώ στις κερκίδες θα βρεθούν και περίπου 1200 φίλοι του ΠΑΟΚ.

Στις 19:15 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και ενός εκ των ποδοσφαιριστών και στις 20:00 θα ξεκινήσει η τελευταία προπόνηση.

ΒίντιΠΑΟΚEuropa League