Αθλητισμός|10.04.2019 13:35

ΑΕΚ: Επιστροφές για Οικονόμου και Μπακασέτα

Σταύρος Καζαντζόγλου

Οσο πλησιάζει το φινάλε της σεζόν και μειώνεται ο χρόνος, τόσο μεγαλύτερη ανησυχία υπάρχει στις ομάδες για τις απώλειες λόγω τραυματισμών. Στην ΑΕΚ έχουν το θέμα Τσιγκρίνσκι, που κατά πάσα πιθανότητα είναι νοκ άουτ για την τρέχουσα περίοδο, και είχαν μεγάλη αγωνία για την κατάσταση του Οικονόμου που επέστρεψε τραυματίας από τη νίκη επί της Ξάνθης.

Στη σημερινή (10/4) προπόνηση, ο Χιμένεθ είδε με ανακούφιση τον διεθνή αμυντικό να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα και να είναι διαθέσιμος για τη συνέχεια. Ειδάλλως, οι επιλογές του για το κέντρο της άμυνας, θα περιορίζονταν στους Τσόσιτς και Σβάρνα. Επίσης, επιστροφή υπήρξε και για τον Μπακασέτα.

Σε ό,τι αφορά τον Τσιγκρίνσκι, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο επέμβασης, αν δεν υπάρξει βελτίωση έπειτα από το συντηρητικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Αυτήν την περίοδο, ο Ουκρανός πάει μέρα με τη μέρα, καθώς έχει χρόνο για επέμβαση στο τέλος της σεζόν προκειμένου να είναι έτοιμος με το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Μέχρι τέλος Απριλίου φαίνεται, ότι θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Τάσος ΜπακασέταςΑΕΚΜάριος Οικονόμουποδόσφαιρο