Αθλητισμός|14.06.2024 20:52
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τραυματίες έξω από το ΟΑΚΑ μετά από συγκρούσεις οπαδών με την αστυνομία
NewsroomΕπεισόδια σημειώθηκαν πριν τον τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.
Ειδικότερα, μετά από έφοδο που έκαναν αστυνομικές δυνάμεις, κατάφεραν να σταματήσουν μια ομάδα φίλων του “τριφυλλιού” που προσπάθησε να μπει στις θύρες χωρίς εισιτήριο.
Τραυματίες από τις συγκρούσεις
Από τις μάχες υπήρξαν τραυματισμοί, με αποτέλεσμα οπαδοί να χρειαστούν πρώτες βοήθειες. Από εκεί και πέρα δεν έγινε κάτι πιο σημαντικό με τις αστυνομικές δυνάμεις να ενισχύονται συνεχώς για τον μεγάλο τελικό της Basket League, με τους δυο αιώνιους να παίρνουν θέσεις στο παρκέ του ΟΑΚΑ.
Διαβάστε ακόμη
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
- Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
- Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης