Αθλητισμός|10.04.2019 15:57

Παραιτήθηκε από την προεδρία της Superleague ο Μπαταγιάννης

Newsroom

Παρελθόν αποτελεί από την προεδρία της Superleague ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης. Η θητεία του στον προεδρικό θώκο της Λίγκας διήρκησε περίπου δέκα μήνες καθώς όπως γνωστοποίησε προς το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής μέσω επιστολής, παραιτείται για προσωπικούς λόγους.

Στην επιστολή του τονίζει ότι «με δεδομένο ότι στα ιδιαίτερα αυξημένα προβλήματα του Συνεταιρισμού, δεν έχω πλέον τη δυνατότητα λόγω των σοβαρών προσωπικών προβλημάτων, να αφιερώσω περισσότερο χρόνο για την επίλυση τους και θεωρώ ότι θα ήταν προτιμότερο για το συμφέρον του Συνεταιρισμού να με διαδεχθεί κάποιος που θα μπορεί να διαθέσει περισσότερο», σημειώνοντας ότι «οι λόγοι παραίτησης είναι καθαρά προσωπικοί».

Και καταλήγει: «Παρακαλώ τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Συνεταιρισμού (σ.σ. Χρήστος Δάρας) όπως άμεσα ενεργοποιήσει τις διαδικασίες, για την εκλογή νέου Προέδρου ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία του».

Λίγο αργότερα η Superleague επισημοποίησε την παραίτηση Μπαταγιάννη με την εξής ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι ο κ. Ευάγγελος Μπαταγιάννης υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League για προσωπικούς λόγους».

Βαγγέλης ΜπαταγιάννηςSuperLeagueποδόσφαιρο