Αθλητισμός|10.04.2019 17:39

Basket League: Η δράση της 23ης αγωνιστικής

Μενέλαος Σεβαστιάδης

Η ομάδα της Εύβοιας είχε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο μετά την εντός έδρας ήττα από το Ρέθυμνο, αλλά σήμερα βρήκε τις λύσεις και επικράτησε με 90-83 της πολύ δυνατής ομάδας από την Λήμνο.

Με αυτό το αποτέλεσμα έφτασε τις έξι νίκες και διατήρησε την απόσταση ενός βαθμού από το Ρέθυμνο και κατ' επέκταση προβάδισμα για την παραμονή στην κατηγορία. Σαγκς (24π.) και Καρινιάουσκας (18π.) ήταν οι κορυφαίοι των νικητών.

Το Ρέθυμνο συνέτριψε στην Κρήτη τον Κολοσσό, που είναι δεδομένο ότι θα πάρει την μία θέση του υποβιβασμού, με 93-67 και συνεχίζει να ελπίζει ότι θα τα καταφέρει στο τέλος. Ο Αντονι Χίκι έκανε triple double μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση, με 14 πόντους, 10 ριμπάοιυντ και 16 ασίστ!

Στην Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ νίκησε με άνεση τον ελλιπέστατο, χωρίς Μπέρι και Οστιν, Πανιώνιο με τον Χάτσερ να σκοράρει 23 πόντους και τον Γκος 17.

Στην Πάτρα ο Προμηθέας έφτασε τις 15 νίκες στο πρωτάθλημα, με το 71-63 επί του Λαυρίου και παρέμεινε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, με τον Οκτάβιους Ελις να έχει 14 πόντους και 14ριμπάουντ!

Στον Χολαργό τέλος, οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι επικράτησαν με 76-63 του Αρη και με αυτό το αποτέλεσμα μπήκαν και μαθηματικά στα πλέι οφ, αφήνοντας εκτός τον Αρη. 

Στις 6μ.μ. παίζουν Περιστέρι - Ολυμπιακός και στις 7.30μ.μ. ΑΕΚ - Παναθηναϊκός στο παιχνί που την ολοκληρώνει.

μπάσκετBasket League