Αθλητισμός
|
21.06.2024 09:53
O Καραλής τρολάρει... τον Τεντόγλου μετά το νέο πανελλήνιο ρεκόρ - Η ανάρτηση που έκανε
NewsroomΟ Εμμανουήλ Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με... υπερπτήση στα 5,92μ. και με δύο χάσταγκ τρολάρει τον Μίλτο Τεντόγλου στα social media.
Η ανάρτηση του Καραλή
Ο Καραλής έκανε ανάρτηση στα social media, στην οποία παρέθεσε μόλις δύο hashtag. Το όνομα του φίλου του, Τεντόγλου, αλλά και το «sorry not sorry».
Ο Μανόλο ξεπέρασε τα 5,92μ. στο μίτινγκ του Μπίντγκοζ και έφτασε εκεί όπου δεν έχει πετάξει ποτέ άλλοτε Έλληνας επικοντιστής! Ξεπέρασε την σπουδαία επίδοση του Κώστα Φιλιππίδη, ο οποίος είχε κάνει 5,91μ. το 2015.
Διαβάστε ακόμη
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών