Αθλητισμός|10.04.2019 21:33

Basket League: Ο Παναθηναϊκός «σάρωσε» με 100άρα την ΑΕΚ

Θοδωρής Φελάνης

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε απέναντι στην (αποδεκατισμένη εξαιτίας προβλημάτων τραυματισμών) ΑΕΚ , εξασφαλίζοντας την 22η νίκη του στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής με τους «πράσινους» να επιβάλλουν τον ρυθμό τους από το ξεκίνημα.

Η τελική διαφορά μάλιστα με την οποία κέρδισε ο Παναθηναϊκός (32 πόντοι) είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία των αναμετρήσεων των δυο ομάδων.

Ο Πιτίνο  είχε την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα του συνόλου των παικτών του ενόψει των σημαντικών αναμετρήσεων που έρχονται για τα πλέι οφς της Euroleague με την Ρεάλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ εκτός από την απουσία του Ματσιούλις στερήθηκε των υπηρεσιών και του τραυματία Τζόρνταν Θίοντορ όπως και του Καββαδά.

Ο Παναθηναϊκός τελείωσε το παιχνίδι έχοντας συνολικά έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και πιο συγκεκριμένα τους Παπαγιάννη(17π.) , Τόμας (18), Λοτζέσκι (10), Βουγιούκα (12), Λάγκφορντ (11), Λεκαβίτσιους (12).

Χαρακτηριστικό της πληθωρικής εμφάνισης των «πρασινών» είναι πως είχαν ποσοστό 73% στα δίποντα(38/52), 28 ασίστ, 40 ριμπάουντ αλλά και 11 κλεψίματα.

ΑΕΚBasket LeagueΠαναθηναϊκόςμπάσκετ