Αθλητισμός|11.04.2019 10:22

ΝΒΑ: Με Πίστονς στα playoffs ο Αντετοκούνμπο - Ολα τα ζευγάρια (pics)

Newsroom

Επειτα από 1.230 αγώνες (!) η κανονική περίοδος στο ΝΒΑ ολοκληρώθηκε με τους Μιλγουόκι Μπακς του καταπληκτικού Γιάννη Αντετοκούνμπο να τερματίζουν στην κορυφή της Ανατολογικής Περιφέρειας έχοντας το καλύτερο ρεκόρ (60-22) συνολικά στο πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει πως εφόσον τα καταφέρουν μέχρι τον τελικό θα έχουν το πλεονέκτημα της έδρας.

Στον δρόμο των Μπακς θα βρεθούν τελικά οι Ντιτρόιτ Πίστονς, που τερμάτισαν στην όγδοη θέση της Ανατολής. Στα υπόλοιπα ζευγάρια της περιφέρειας θα παίξουν: Τορόντο Ράπτορς - Ορλάντο Μάτζικ, Φιλαδέλφεια 76ερς - Μπρούκλιν Νετς, Μπόστον Σέλτικς - Ιντιάνα Πέισερς.

Για τη Δυτική Περιφέρεια, όπου πρώτοι τερμάτισαν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με ρεκόρ 57-25, θα αναμετρηθούν: Γκόλντεν Στέιτ - Λ.Α. Κλίπερς, Ντένβερ Νάγκετς - Σαν Αντόνιο Σπερς, Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ.

Από τα playoffs αποκλείστηκαν νωρίς οι Λος Αντζελες Λέικερς του Λεμπρόν Τζέιμς που είχαν έντεκα νίκες λιγότερες από τους συμπολίτες ΛΑ Κλίπερς που κατέλαβαν την όγδοη θέση.

Οι τελικές βαθμολογίες της regular season

Το πανόραμα των playoffs

Δείτε το πλήρες πανόραμα των playoffs που αρχίζουν το Σάββατο 13 Απριλίου, μαζί με τις «διασταυρώσεις» μέχρι τους τελικούς:

ΝΒΑΜιλγουόκι ΜπακςΓιάννης Αντετοκούνμπο