Αθλητισμός|02.07.2024 22:30
Δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε στην πρεμιέρα του στο Wimbledon ο Στέφανος Τσιτσιπάς
NewsroomΟ Στέφανος Τσιτσιπάς άρχισε με νίκη την πορεία του στο Wimbledon. Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 3-0 του Τάρο Ντάνιελ και πέρασε στον δεύτερο γύρο.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας (Νο.11) νίκησε τον 34χρονο Ιάπωνα (Νο.84) με 7-6(5), 6-4, 7-5 σε 2 ώρες και 23 λεπτά και έκλεισε θέση στους 64 της διοργάνωσης, όπου θα περιμένει την Πέμπτη (4/7) τον νικητή του ματς Ρουσουβουόρι - Μακντόναλντ.
Η αλήθεια είναι πως δεν βρέθηκε στην καλύτερη μέρα του και χρειάστηκε να ξεπεράσει δύσκολες καταστάσεις για να φτάσει στην πρόκριση. Σημασία, όμως, έχει ότι βρήκε τον δρόμο προς τη νίκη χωρίς να χάσει σετ.
Διαβάστε ακόμη
- Φρικιαστική γυναικοκτονία στην Ελβετία: 41χρονος αποκεφάλισε, τεμάχισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του
- Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία - Η αποκάλυψη του Χρήστου Νικολόπουλου
- Βίντεο-σοκ από την Αττική Οδό: Η στιγμή που μηχανή παρασέρνει τροχονόμο για να ξεφύγει από μπλόκο
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιλεκτικές απαντήσεις και «δικαίωμα της σιωπής» από τον Ξυλούρη στην Εξεταστική