Αθλητισμός|11.04.2019 17:24

Basket League: Διαμαρτυρία του Παναθηναϊκού για τους κομμένους ρέφερι

Newsroom

Εντονη διαμαρτυρία πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΕΔ την Πέμπτη (11/4). Οι «πράσινοι», μέσω του Μάνου Παπαδόπουλου, εξέφρασαν τα παράπονά τους για το γεγονός ότι μένουν εκτός κληρωτίδας τρεις συγκεκριμένοι διαιτητές λόγω επιθυμίας του Ολυμπιακού, κάτι που φαίνεται ότι βρήκε σύμφωνες και τις υπόλοιπες ομάδες της Basket Leauge.

«Αν είναι έτσι, θα πούμε ότι δεν θέλουμε και εμείς κάποιους συγκεκριμένους διαιτητές και το πρωτάθλημα δεν θα συνεχιστεί ποτέ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο και για εκβιασμό που περνά χωρίς εμπόδια από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Λίγο αργότερα πάντως διεξήχθη κανονικά η κλήρωση, η οποία μάλιστα προκάλεσε χαμόγελα καθώς ο Αντώνης Αναστόπουλος ορίστηκε για το προσεχές ματς του Ολυμπιακού. Ο Μάνος Παπαδόπουλος βρήκε την ευκαιρία να κάνει και τη σχετική πλάκα λόγω της συνωνυμίας με τον Παναγιώτη Αναστόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα των κομμένων.

«Αυτοί μπορεί να έχουν φύγει μέχρι να καταλάβουν πως ορίστηκε ο Αντώνης και όχι ο Παναγιώτης Αναστόπουλος», είπε χαρακτηριστικά προκαλώντας χαμόγελα στην αίθουσα.

Basket LeagueΠαναθηναϊκόςμπάσκετδιαιτησίαΟλυμπιακός