Αθλητισμός|11.04.2019 18:28

Ξύλο στην προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου!

Newsroom

Σοβαρό επεισόδιο έγινε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Μπάγερν Μονάχου μεταξύ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και του Κίνγκσλεϊ Κομάν. Οπως αποκαλύπτει η γερμανική Bild, οι δύο παίκτες είχαν έντονη λογομαχία που κατέληξε σε ξύλο καθώς σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, τα δύο αστέρια των Βαυαρών αντάλλαξαν γροθιές προτού τους χωρίσουν οι συμπαίκτες τους, κυρίως ο Μπόατενγκ και ο Σίλε, και μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ κατά τη διάρκεια μιας άσκησης προς το τέλος της προπόνησης, που ήταν κεκλεισμένων των θυρών για τα μέσα ενημέρωσης, ο Λεβαντόβσκι έκανε κάποιο σχόλιο για τον Κομάν, ο οποίος παρεξηγήθηκε και απάντησε σε έντονο ύφος. Ο καυγάς άναψε και οι δυο τους κατέληξαν να γρονθοκοπούν στο πρόσωπο ο ένας τον άλλον. Μολονότι ο Μπόατενγκ και ο Σίλε ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να μπουν στη μέση, ο Πολωνός και ο Γάλλος συνέχισαν την «κοκορομαχία».

Προς έκπληξη όλων ο προπονητής της Μπάγερν Νίκο Κόβατς αντί να στείλει τους... φασαριόζους στα αποδυτήρια, τους κράτησε στην προπόνηση. Πάντως για το ζήτημα είναι βέβαιο πως θα επιληφθεί η διοίκηση της Μπάγερν.

ΛεβαντόβσκιΜπάγερν Μονάχου