Αθλητισμός|10.10.2019 11:13

Παπαθεοδώρου: «Είμαστε υπερήφανοι που εκπροσωπούμε τον ΠΑΟΚ»

Newsroom

Αντιπροσωπεία του μπασκετικού ΠΑΟΚ επισκέφθηκε πριν από λίγο το περίπτερο της ΚΑΕ στην  Έκθεση της Sportexpo. Aναλυτικότερα το "παρών" έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, μαζί με τους Ηλία Παπαθεοδώρου, Αντώνη Κόνιαρη και Μιλένκο Τέπιτς.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων είπε: «Είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για τον σύλλογο καθώς η ομάδα ποδοσφαίρου ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος έπειτα από πολλά χρόνια. Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει όλα τα τμήματα στα οποία εύχομαι επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα. Εμείς νιώθουμε περήφανοι που εκπροσωπούμε τον ΠΑΟΚ».

Αναφερόμενος ειδικότερα στην ομάδα μπάσκετ είπε: «Μας έχει πληγώσει το θέμα των τραυματισμών καθώς μετά τον Τζόουνς, ο Σχίζας είναι ο δεύτερος παίκτες που χάνουμε φέτος και μάλιστα μας βοηθούσε πολύ σε διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού. Δεν είναι εύκολο όταν μένεις με δέκα επαγγελματίες γιατί η ομάδα κουβαλάει την κούραση μιας ολόκληρης χρονιάς. Συν τοις άλλοις, τα παιχνίδια που ακολουθούν έχουν μεγάλη πίεση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί τα παιχνίδια είναι διαδοχικά». 

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ επισκέφθηκε και το περίπτερο του ΕΣΑΚΕ παρουσία του προέδρου της λίγκας, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου

ΕΣΑΚΕΗλίας ΠαπαθεοδώρουΠΑΟΚ