Αθλητισμός|08.07.2024 09:57
Ξέφρενο πάρτι στα αποδυτήρια της Εθνικής μπάσκετ: Με την Ολυμπιακή δάδα στο χέρι ο Σπανούλης, «Ελλάς ολέ ολέ» και μπουγέλο!
NewsroomΗ Εθνική μπάσκετ πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και στα αποδυτήρια του ΣΕΦ στήθηκε ένα ξέφρενο γλέντι!
Ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Σπανούλης έδωσε το σύνθημα για να αρχίσει το πάρτι! Κρατώντας την Ολυμπιακή δάδα στο χέρι, ο κόουτς της Γαλανόλευκης κάλεσε κοντά του όλους τους παίκτες. Κι έχοντας δίπλα του και τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο, άρχισε να τραγουδά «Ελλάς ολέ...». Ακολούθησε μπουγέλο, συνθήματα, φωνές και ένα τρελό πανηγύρι!
Πανευτυχής και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος συμμετείχε στα επινίκια έχοντας δίπλα του τον αδερφό του Θανάση, που παρά το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, το γιόρτασε με την ψυχή του.
Δείτε το video με τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια
Διαβάστε ακόμη
- Η απόλυτη ανατροπή: Πώς ο Λούλα γύρισε το παιχνίδι μέσα σε τρεις εβδομάδες κερδίζοντας 10 εκατ. ψήφους
- «Μουριά», τέλος! Κλείνει το υπεραιωνόβιο καφενείο της Καλλιδρομίου
- Αναβαθμίστηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Καταιγίδες τουλάχιστον μέχρι και την Τετάρτη - Πορτοκαλί για την Αττική σήμερα
- Βasketgate: Στην Ευελπίδων Τσαρούχα και Κορομηλάς, ακολουθεί ο Πηλοΐδης