Αθλητισμός|13.07.2024 19:52
Άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας - Τρεις τραυματίες
Ευλαμπία ΡέβηΣοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου έξω από το γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς έγινε συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού.
Τα επεισόδια έγιναν έξω από το γήπεδο όπου βρίσκονταν οπαδοί και φίλαθλοι της ομάδας προκειμένου να παρακολουθήσουν τη φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ Λάρνακας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο σημείο έπεσαν πυροβολισμοί που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο. Ακόμα ένας τραυματίστηκε από ξυλοδαρμό, ενώ ο τρίτος οπαδός φέρει εκδορές στην κοιλιά.
Σημειώνεται ότι η Αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση κατά τη διάρκεια του επεισοδίου κατά την οποία έγιναν 70 προσαγωγές. Όλοι οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην υποδιεύθυνση αθλητικής βίας.
.
Διαβάστε ακόμη
- Νέες αποκαλύψεις για τον ηλικιωμένο πιστολέρο: Η άδεια οπλοφορίας στα 81 του και τα φυσίγγια στην Εισαγγελία
- Τι θα συμβεί με την τιμή του πετρελαίου μετά την έξοδο των ΗΑΕ από τον ΟΠΕΚ - Το μεγάλο ερώτημα
- Ποιες κακές μας συνήθειες καταστρέφουν τα καλώδια φόρτισης και τι πρέπει να αποφεύγουμε
- Ολοκλήρωσε το μεγαλύτερο παζλ του κόσμου με 60.000 κομμάτια - Του πήρε 4 ολόκληρα χρόνια