Αθλητισμός|12.04.2019 14:03

ΑΕΚ: Στην αναμονή για τον Τσιγκρίνσκι

Σταύρος Καζαντζόγλου

Το όνομα του φιγουράρει καθημερινά στο ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υποφέρει από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς και έχει τεθεί νοκ άουτ για τα προσεχή παιχνίδια της ΑΕΚ. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση για να διαβεί την πόρτα του χειρουργείου και να τοποθετήσει το σχετικό πλέγμα, που θα τον απαλλάξει από το πρόβλημα.

Ο λόγος που ΑΕΚ και Τσιγκρίνσκι επέλεξαν συντηρητική αγωγή, έγκειται στην ελπίδα να είναι διαθέσιμος για το φινάλε της σεζόν. Ειδικά από τη στιγμή που για την ΑΕΚ φαίνεται ορατός ο στόχος της διεκδίκησης του κυπέλλου και της παρουσίας στον τελικό, ακολουθείται το πρόγραμμα θεραπείας μήπως και ανταποκριθεί θετικά ο Ουκρανός και είναι παρών στο ματς της χρονιάς.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ΑΕΚ. Ο Τσιγκρίνσκι συνεχίζει να πονά και αυτό σημαίνει πως είναι απίθανο να είναι έτοιμος στο διάστημα που μεσολαβεί ως τον τελικό (11/5). Στα τέλη του Απρίλη φαίνεται πως θα ληφθεί οριστική απόφαση, ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης του.

Ως δεδομένο πρέπει να θεωρείται πάντως, πως ο Τσιγκρίνσκι θα υποβληθεί σε επέμβαση στο τέλος της σεζόν, ώστε να είναι έτοιμος πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

ποδόσφαιροΝτμίτρο ΤσιγκρίνσκιΑΕΚ