Αθλητισμός|12.04.2019 17:33

Αρης: Οι σκέψεις του Παντελίδη για τον «τελικό»με Ατρόμητο

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Την τελευταία του ευκαιρία να κατακτήσει την τέταρτη θέση παίζει ο Αρης αύριο στο γήπεδο του, καθώς αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, τον οποίο πρέπει να προσπεράσει στη βαθμολογία. Ο Αρης χρειάζεται νίκη με τουλάχιστον δύο γκολ διαφοράς, για να φτάσει τον αντίπαλό του στους 46 βαθμούς και να κρατάει στο χέρι του στις δύο τελευταίες αγωνιστικές την τέταρτη θέση, που πάντως το πιθανότερο είναι να προσφέρει μόνο γόητρο. 

Ο Σάββας Παντελίδης είναι αισιόδοξος για την αποστολή των παικτών του. «Είμαι σίγουρος ότι θα είναι απόλυτα έτοιμη για το φινάλε η ομάδα μας, και πιστεύω θα κάνει ένα καλό τερματισμό στο πρωτάθλημα. Ακόμη, δεν πηγαίνει το μυαλό μας στην επόμενη χρονιά», τόνισε ο τεχνικός του Αρη, που ανησυχεί μόνο για τον Σεμπάστιαν Λάρσον, που έχασε τις τελευταίες προπονήσεις λόγω ίωσης, αλλά προπονήθηκε την Παρασκευή (12/4). Αντίθετα ο Ματίγια γύρισε στο πρόγραμμα των προπονήσεων και αναμένεται να πάρει θέση στην ενδεκάδα στο πλευρό του Σιώπη.

Ο Τζανακάκης εκτός απροόπτου θα επανέλθει στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Βαλεριάνος διεκδικεί με περισσότερες πιθανότητες τη θέση του αριστερού μπακ από τον Κόρχουτ που στα δύο τελευταία παιχνίδια έμεινε από δυνάμεις. «Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Θα βρούμε τα αδύνατα σημεία, και θα πάμε να κερδίσουμε το ματς. Ο κόσμος θέλει την τέταρτη θέση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο», τόνισε ο 27χρονος διεθνής μπακ.

Στην κορυφή της επίθεσης, ο Ντιγκινί διατηρεί το προβάδισμα από τον Γιουνές, ενώ ο Φετφατζίδης έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Μαρτίνες για τη θέση του επιτελικού μέσου. Αλλωστε, τόσο ο Γιουνές, όσο και ο Μαρτίνες δεν προπονήθηκαν, παρουσιάζοντας επίσης συμπτώματα ίωσης.

ποδόσφαιροSuper League 1ΑρηςΣάββας Παντελίδης