Αθλητισμός|13.03.2021 01:31

Σάρα Καρμπονέρο: «Αυτό ήταν το φιλί της ζωής μου» (vids+pics)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Ηταν μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων και ΔΕΝ αφορούσε ένα γκολ, μια απόκρουση, κάτι που τέλος πάντων έγινε εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου.

Λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ του 2010 από την Ισπανία, στα αποδυτήρια του «Soccer City» του Γιοχάνεσμπουργκ, η δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου «Telecinco», Σάρα Καρμπονέρο, παίρνει συνέντευξη από τον αρχηγό των «Φούριας Ρόχας», Ικερ Κασίγιας.

Οι δύο τους, λίγους μήνες νωρίτερα, είχαν συνάψει δεσμό. Και ο θρυλικός τερματοφύλακας, συγκινημένος στην πιο σημαντική αθλητική στιγμή της ζωής του, δεν κρατήθηκε.

Αφού ευχαρίστησε τους γονείς και τον αδελφό του, ευχαρίστησε και την Σάρα, αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Την αγκάλιασε και την φίλησε σε ζωντανή μετάδοση, σφραγίζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο μια σχέση που κρατάει αισίως πάνω από εννέα χρόνια.

«Το φιλί του Ικερ στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής ήταν το φιλί της ζωής μου» επισημαίνει η όμορφη Σάρα, ξεκαθαρίζοντας ότι «υπήρξαν πολλά ακόμα φιλιά που δεν ήταν μπροστά σε μια κάμερα και ήταν επίσης πολύ σημαντικά».

Εξι χρόνια μετά το Μουντιάλ, ο Ικερ και η Σάρα παντρεύτηκαν και πλέον απολαμβάνουν μια όμορφη οικογενειακή ζωή στο Πόρτο, μαζί βεβαίως με τους δυο γιους τους, Μαρτίν (πέντε ετών) και Λούκας (τριών).

Τα ποδοσφαιρικά φιλιά

Το φιλί του Ικερ και της Σάρα ήταν στα αποδυτήρια. Μέσα στο γήπεδο, όμως, έχουν δοθεί πολλά, διάσημα φιλιά. Ξεχωρίζουν αυτό του Ιβάν Ράκιτιτς με τον Ντάνιελ Καρίσο, συμπαίκτες στην Σεβίλλη, μετά την κατάκτηση του Europa League, το 2014.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα με τον Κλαούντιο Κανίγια έδειξαν την «αγάπη» τους το 1996, μετά από γκολ του δεύτερου σε «Super Clasico» της Μπόκα Τζούνιορς κόντρα στην Ρίβερ Πλέιτ, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν φίλησε τον (άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ) Ιγκόρ Τούντορ ύστερα από γκολ της Γιουβέντους, ενώ Στίβεν Τζέραρντ και Τσάμπι Αλόνσο σφράγισαν με τα… χείλη τους, την κατάκτηση του Champions League από την Λίβερπουλ, το 2005.

 

Ικερ ΚασίγιαςΣάρα ΚαρμπονέροΝτιέγκο ΜαραντόναΙβάν ΡάκιτιτςΣτίβεν Τζέραρντ