Αθλητισμός|12.04.2019 16:17
ΠΑΟΚ: Εκτός ο Ελ Καντουρί, φόβοι για θλάση
Αντώνης ΤσακαλέαςΓια δεύτερη διαδοχική μέρα, η λίστα των τραυματιών μεγάλωσε, καθώς ο Ομάρ Ελ Καντουρί ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, με τις πρώτες ενδείξεις που κατέγραψε το ιατρικό τιμ να κάνουν λόγο γα θλάση. Ο Μαροκινός θα υποβληθεί σε εξετάσεις που θα δείξουν το μέγεθος του προβλήματος, με τον Ελ Καντουρί να βγαίνει εκτός μάχης για την αναμέτρησαν της Κυριακής με αντίπαλο τη Λάρισα, μετά τους Ακπομ και Πέντρο Ενρίκε.
Σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν οι Ζαμπά, Μπίσεσβαρ και Κάνιας, που πλέον έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα.
Η προετοιμασία των ασπρόμαυρων ολοκληρώνεται με την προπόνηση που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου στο στάδιο της Τούμπας.
Διαβάστε ακόμη
- Φαρμακοποιός «Χάιζενμπεργκ» έστησε παράνομο εργαστήριο παρασκευής φαρμάκων στο Χαλάνδρι - Διεθνής διακίνηση και «χρυσά» κέρδη
- Το Ελ Νίνιο ξεκίνησε επισήμως: «Μια θανατηφόρα προειδοποίηση» - Ανησυχίες για ακραία καιρικά φαινόμενα
- Τραμπ: «Έχουμε συμφωνία με το Ιράν, ενδεχομένως το Σαββατοκύριακο οι υπογραφές» - Διαψεύδουν ιρανικές πηγές και Φρουροί της Επανάστασης
- Μουντιάλ 2026: Φαντασμαγορική τελετή έναρξης στο Αζτέκα με λάμψη από Σακίρα!