Αθλητισμός|12.04.2019 16:27

Πρόεδρος Λας Πάλμας: «Πουλήθηκε ο Ματέο Γκαρσία»

Newsroom

Φωτιές άναψε στην ελληνική αγορά το ρεπορτάζ ισπανικού μέσου ενημέρωσης που αποκαλύπτει πως σύμφωνα με λεγόμενα του προέδρου της Λας Πάλμας, ο Ματέο Γκαρσία έχει πωληθεί. Δίχως όμως να αποκαλύπτει σε ποια ομάδα λόγω ρήτρας εμπιστευτικότητας. Αμεσα υπήρξε έντονη φημολογία για Αρη (όπου αγωνίζεται δανεικός), Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ δίχως όμως να προκύπτει κάτι επίσημο και κάτι βέβαιο.

Το επίμαχο δημοσίευμα της Laprovincia.es φιλοξενεί δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεζ, που ρίχνει «βόμβα» λέγοντας ότι «ο Ματέο Γκαρσία έχει πωληθεί. Δεν πρόκειται να πούμε ποια ομάδα τον αγόρασε, λόγω ρήτρας εμπιστευτικότητας, την οποία θα σεβαστούμε. Όταν έρθει η ώρα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις».

Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας αναφέρεται πως η συμφωνία της Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία θα φέρει στο ταμείο συνολικά τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ γίνονται αναφορές για ενδιαφέρον των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού,  ΑΕΚ και φυσικά του Αρη.

Μένει να φανεί τι τελικά ισχύει και αν εκτός του Αρη, όπου αγωνίζεται ο παίκτης για τον οποίο άλλωστε πρόσφατα ταξίδεψε στην Ισπανία ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Ντίνος Διαμαντόπουλος, υπήρξε κι άλλη ομάδα που κινήθηκε για την απόκτηση του 22χρονου και αν κατάφερε να πετύχει το τελικό deal με τον ισπανικό σύλλογο.

Πάντως ο τεχνικός διευθυντής της Λας Πάλμας Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς διέψευδε κάθε σενάριο πώλησης του Ματέο Γκαρσία στους ανθρώπους του Αρη με τους οποίους συνομίλησε μετά το θόρυβο που προκλήθηκε.

Πηγή: SDNA

ΑρηςποδόσφαιροΑΕΚΜατέο ΓκαρσίαΟλυμπιακόςΠΑΟΚ