Τσιτσιπάς: Αποκλείστηκε από τον Μπερετίνι στον ημιτελικό του Gstaad Open
NewsroomΔεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Gstaad Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-7, 5-7) από τον Ματέο Μπερετίνι. Ο Μπερετίνι πήρε το εισιτήριο για τον τελικό σε 1 ώρα και 42 λεπτά, στερώντας την ευκαιρία από τον Έλληνα πρωταθλητή να διεκδικήσει τον τίτλο και πλέον στρέφει την προσοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Δεν κατάφερε να απειλήσει τον Μπερετίνι
Αναλυτικότερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να βρει απαντήσεις στο εξαιρετικό σερβίς του Μπερετίνι, με αποτέλεσμα να μην απειλήσει ποτέ σοβαρά τον Ιταλό τενίστα, ο οποίος κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ και το δεύτερο με μπρέικ στο τελευταίο σερβίς του Έλληνα πρωταθλητή.
Αυτή ήταν η έκτη φορά που ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας χάνει σε ημιτελικό τουρνουά χωμάτινης επιφάνειας, με το ρεκόρ του πλέον να είναι 13-6.
Ο Τσιτσιπάς ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκεί που θα συμμετάσχει τόσο στο μονό ανδρών, όσο και στο διπλό ανδρών με συμπαίκτη τον αδερφό του Πέτρο.
- Το κατά Άδωνι «σύγχρονο» εργοστάσιο της Βιολάντα, ο Αυγενάκης ως πρόεδρος Αναπτυξιακής στο Ηράκλειο και η «σφήνα» της ΝΔ στα συνεδριακά του ΠΑΣΟΚ
- «Οι ψυχές θα μείνουν για πάντα εδώ»: Οι συγκλονιστικές στιγμές στην Τούμπα για τα αδικοχαμένα «αετόπουλα» και το τελευταίο «αντίο»
- Πώς «διαβάζει» τις δημοσκοπήσεις η κυβέρνηση - Τι δείχνουν τα ψιλά γράμματα των μετρήσεων
- Κραυγή αγωνίας της δημάρχου Γαύδου: «Είμαστε αποκλεισμένοι χωρίς πλοίο, χρειαζόμαστε φάρμακα και τρόφιμα»