Αθλητισμός|22.07.2024 18:02
Ανανέωσε και παραμένει στον Ολυμπιακό ο Ελ Κααμπί
NewsroomΜε τα ερυθρόλευκα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός φορ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και έτσι θα παραμείνει στο Λιμάνι και τη νέα σεζόν, με τους Πειραιώτες να κρατούν στο ρόστερ τους τον 1ο σκόρερ της περσινής σεζόν στο Conference League.
Όσον αφορά το νέο συμβόλαιο του Ελ Κααμπί, για να πει το «ναι» ο Μαροκινός ο Ολυμπιακός έκανε την υπέρβαση και του προσέφερε περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια.
«Παλέψαμε και κερδίσαμε μαζί, κατακτήσαμε μαζί και τώρα συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε μαζί. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό», ανέφερε αναλυτικά το μήνυμα των «ερυθρόλευκων» στην ανακοίνωση της ανανέωσης Ελ Κααμπί.
Διαβάστε ακόμη
- Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
- Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
- «Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση