Conference League: Με την νικήτρια του Νόα - Σλιέμα στον γ' προκριματικό η ΑΕΚ
NewsroomΗ κληρωτίδα του Conference League χαμογέλασε στην ΑΕΚ, η οποία εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και ξεπεράσει το εμπόδιο της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες από την Ανδόρα, θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού Νόα – Σλιέμα.
Άπειρη στην Ευρώπη η αρμενική Νόα με μόλις πέντε ματς και απολογισμό 3-0-2. Στον α' προκριματικό απέκλεισε με δύο νίκες την Σκεντίγια από την Βόρεια Μακεδονία και συνολικό σκορ 4-1.
Όσο για την Σλιέμα ξεκινά όπως η ΑΕΚ από τον β' προκριματικό επιστρέφοντας στην Ευρώπη μετά από 10 χρόνια. Τελευταία φορά που έπαιξε, ήταν τη σεζόν 2014-15, όταν αποκλείστηκε στον α' προκριματικό γύρο του Europa League από την Φερεντσβάρος με συνολικό σκορ 3-2. Είχε μείνει στο 1-1 εντός και είχε ηττηθεί με 2-1 εκτός.
Όσο για την προϊστορία της, η Σλιέμα έχει παίξει άλλες δύο φορές με ελληνική ομάδα. Την σεζόν 1965-66 είχε αντιμετωπίσει στο Κύπελλο Πρωταθλητριών τον Παναθηναϊκό. Τον είχε κερδίσει με 1-0 και είχε χάσει με 4-1 από τους πράσινους. Ενώ το 1981-82 είχε αγωνιστεί στον α' γύρο του Κυπέλλου UEFA με τον Άρη χάνοντας και στα δύο ματς με 4-2 και 4-0.
- Πλαστά δικαιολογητικά και μισθωτήρια... μετά θάνατον: Πώς είχα στήσει το «φαγοπότι» με τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βόρεια Ελλάδα
- Συντρίβονται τα ρεκόρ θερμοκρασιών: Η Ευρώπη «βράζει» κι αυτό είναι απλώς ένα σημάδι για όσα έρχονται
- Κυρανάκης: Στη Βουλή σε 10 ημέρες το νομοσχέδιο για τα ηλεκτρικά πατίνια - Απαγόρευση στους ανήλικους και όριο ταχύτητας
- Κάλεσμα Τσίπρα για εγγραφή στην ΕΛΑΣ - Οι 7 δεσμεύσεις που υποσχέθηκε και οι πολιτικές αντιδράσεις