Αθλητισμός|12.04.2019 23:16

Αντετοκούνμπο: Υμνοι του ESPN στον «κορυφαίο του κόσμου»!

Μενέλαος Σεβαστιάδης

Με απόλυτο τρόπο το ESPN και ο Κερκ Γκόλντσμπερι υμνούν το μπασκετικό μεγαλείο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο αβίαστα χαρακτηρίζει το νούμερο ένα! «Ο Γιάννης έχει ξεπεράσει τον Λεμπρόν και είναι ο κορυφαίος εν ενεργεία παίκτης στον κόσμο» αυτές οι λέξεις από μόνες τους σημαίνουν πολλά.

«Είναι ο καλύτερος επιθετικός παίκτης σε μια από τις πέντε καλύτερες επιθετικά ομάδες του ΝΒΑ. Είναι ο καλύτερος αμυντικός παίκτης στην κορυφαία αμυντική ομάδα. Ο Γιάννης οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στο καλύτερο ρεκόρ του ΝΒΑ και στο πλεονέκτημα έδρας σε όλες τις σειρές των πλέι οφ. Με όλο το σεβασμό στον… μουσάτο προφήτη του Χιούστον (σ.σ. εννοεί τον Τζέιμς Χάρντεν) ο Αντετοκούνμπο δεν είναι απλώς ο MVP αυτής της σεζόν. Είναι ο σούπερ σταρ που αποτελεί το τέλειο παράδειγμα για το πού βρίσκεται τώρα το ΝΒΑ και πού πηγαίνει», είναι ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα του άρθρου.

Στην συνέχεια αναλύει διεξοδικά όλα του τα επιχειρήματα, στηριζόμενος σε πλήθος στατιστικών στοιχείων που τα τεκμηριώνουν. Αναλυτικά το άρθρο μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

Γιάννης ΑντετοκούνμπομπάσκετΝΒΑ