Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Με περίπατο στους 16 ο Στέφανος Τσιτσιπάς και στο... βάθος Τζόκοβιτς!
NewsroomΟ Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ισοπεδωτικός και νίκησε κατά κράτος στην αναμέτρηση με τον Νταν Έβανς παίρνοντας το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας χρειάστηκε μόλις 52 λεπτά για να διαλύσει με 6-1, 6-2 τον 34χρονο Βρετανό (Νο.58) και θα περιμένει στους «16» τον νικητή του αγώνα Μπάες - Χασάν.
Ο Τσιτσιπάς μετά το δύσκολο έργο που είχε στον πρώτο γύρο, εμφανίστηκε σοβαρός και προσηλωμένος από την αρχή ως το τέλος του αγώνα. Δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να πάρει θάρρος και τελείωσε το ματς με συνοπτικές διαδικασίες.
Επόμενος στόχος για τον Τσιτσιπά είναι η πρόκριση στην οχτάδα, όπου είναι πιθανό να βρεθεί απέναντι στον σπουδαίο Νόβακ Τζόκοβιτς σε ένα ματς που θα τον βάλει σε τροχιά μεταλλίων αν κερδίσει.
- Θα ήταν δισεκατομμυριούχος αν δεν πουλούσε το ποσοστό του για μόλις 800 δολάρια – Το 10% που κατείχε αξίζει σήμερα 300 δισ.!
- Συμβουλές και tips για αρνί στη σούβλα - Η διαδικασία βήμα βήμα
- Σφοδρή σύγκρουση Νετανιάχου-Ερντογάν: «Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε το ιρανικό τρομοκρατικό καθεστώς» - «Εγκληματίας που διαπράττει Γενοκτονία»
- Ανάσταση με τα ΜΑΤ στον Νέο Κόσμο - Προσαγωγές και συλλήψεις μετά από ελέγχους σε σακίδια