Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δεύτερος τελικός για τον τρομερό Απόστολο Χρήστου!
NewsroomΤην πρόκριση σε δεύτερο τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού πανηγύρισε ο Απόστολος Χρήστου.
Μετά τα 100μ. ύπτιο, όπου έχασε για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου το χάλκινο μετάλλιο, ο Ελληνας κολυμβητής κατάφερε να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση και να πλασαριστεί στην οκτάδα των 200μ. ύπτιο, καθώς στους ημιτελικούς σημείωσε ατομικό ρεκόρ με 1:56.33 και κατέλαβε στο σύνολο την τέταρτη θέση. Μόνο ο Σπύρος Γιαννιώτης, το 2004 στην Αθήνα, είχε καταφέρει να προκριθεί σε δύο τελικούς (400μ. και 1.500μ. ελεύθερο). Ο τελικός θα γίνει αύριο (1/8), στις 21:37.
Αντίθετα, ο 19χρονος Απόστολος Σίσκος δεν κατάφερε να πλησιάσει το ρεκόρ του (1:55.42) και με 1:57.77 κατετάγη 14ος και αποκλείστηκε.
Προηγουμένως, με μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση ολοκλήρωσε η Γεωργία Δαμασιώτη την παρουσία της στα 200μ. πεταλούδα των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια σημείωσε χρόνο 2:10.25 στους ημιτελικούς και κατετάγη 15η στο σύνολο του αγωνίσματος, έχοντας σημειώσει στον πρωινό προκριματικό πανελλήνιο ρεκόρ με 2:09.55.
- Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
- Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
- Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
- Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»