Αθλητισμός|02.08.2024 13:23
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Προκρίθηκε στον τελικό του ύψους η Τατιάνα Γκούσιν!
NewsroomΗ Τατιάνα Γκούσιν ζει την κορυφαία στιγμή της καριέρας της, καθώς προκρίθηκε στον τελικό του άλματος εις ύψος των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι.
Η Ελληνίδα άλτρια, υπερέβη με την πρώτη προσπάθεια το 1,83μ και το 1,88μ, ενώ απέτυχε στο πρώτο της άλμα στα 1,92 μέτρα. Ομως στην συνέχεια, η Γκούσιν πέρασε το συγκεκριμένο ύψος και συνέχισε στα 1,95 μέτρα, όπου είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.
Ωστόσο, το επιτυχημένο άλμα στα 1,92 μέτρα ήταν ικανό να δώσει την πρόκριση στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Το όριο πρόκρισης ήταν ένα μέτρο και 97 εκατοστά.
Διαβάστε ακόμη
- Το Ευρωκοινοβούλιο «παγώνει» τη Mercosur: Η κίνηση που απειλεί με οριστικό ναυάγιο τη συμφωνία
- Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Πώς θα θα κινηθεί η κακοκαιρία
- Το «φαινόμενο Τραμπ» και η γυναίκα-σκιά: Ποια είναι η Σούζι Γουάιλς που δαμάζει το χάος του προέδρου;
- Η πόλη-θαύμα των 34,5 εκατ. ευρώ: Με πίστα F1, τεχνητές παραλίες και το μεγαλύτερο rollercoaster στον κόσμο