Αθλητισμός|04.08.2024 22:49
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ένατη η Γκούσιν, 12ος ο Φραντζεσκάκης σε ύψος και σφυροβολία
NewsroomΚάθε παρουσία σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων είναι μια νίκη για τον ελληνικό αθλητισμό. Υπό αυτό το πρίσμα η Τατιάνα Γκούσιν και ο Χρήστος Φραντζεσκάκης βγήκαν κερδισμένοι από την παρουσία τους στους τελικούς του ύψους και της σφυροβολίας, αντιστοίχως.
Με ένα έγκυρο άλμα στα 1,86μ., η Τατιάνα Γκούσιν έμεινε εκτός της πρώτης οκτάδας στον τελικό του ύψους. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε με την πρώτη τα 1,86μ. όμως στη συνέχεια απέτυχε τρεις φορές στα 1,91μ. και αποκλείστηκε. Έτσι, κατέλαβε τη ένατη θέση στην τελική κατάταξη.
Εκτός οκτάδας έμεινε ο Χρήστος Φραντζεσκάκης στον τελικό της σφυροβολίας. Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε μία βολή στα 73,34μ. και δύο άκυρες με αποτέλεσμα να μείνει στη 12η θέση της τελικής κατάταξης.
Διαβάστε ακόμη
- Η καθυστερημένη διάψευση του Μαξίμου για τους Καραμανλή και Σαμαρά, η Βούλτεψη που τάχθηκε υπέρ της επίθεσης στο Ιράν και ο Σάντσεθ που ταλαιπωρεί το ΠΑΣΟΚ
- Η ΕΕ δεν θέλει να συρθεί στον πόλεμο… μπορεί όμως να κάνει αλλιώς;
- Νέα μέτρα στο τραπέζι μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Τι εξετάζει η κυβέρνηση στο πεδίο της οικονομίας
- Σε ακρόαση, 17 μήνες μετά, ΟΣΕ και Hellenic Train για τον Προαστιακό που μπήκε στη γραμμή του Μετρό