Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η τέλεια βουτιά της Κινέζας Κουάν Χονγκτσάν - Πήρε όλα τα 10άρια και το χρυσό!
NewsroomΚαθήλωσε με την βουτιά στις καταδύσεις η Κινέζα Κουάν Χονγκτσάν στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο και όλα τα 10άρια των κριτών!
Δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την 17χρονη Κινέζα!
Πρόκειται για το δεύτερο χρυσό μετάλλιο τής Κινέζας στις καταδύσεις στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ άγγιξε το τέλειο, καθώς πήρε 10άρια από όλους τους κριτές!
«Πιστεύω ότι το 10 είναι κάτι απίστευτο. Το συναίσθημα είναι φανταστικό», δήλωσε η 17χρονη ολυμπιονίκης μετά το τέλος του αγώνα.
Εικόνες από την βουτιά της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
Η ίδια έχει πετύχει άλλες τρεις φορές την τέλεια βουτιά, οι δύο εξ αυτών όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021!
Συνολικά η Κουάν συγκέντρωσε 425.60 βαθμούς με τη δεύτερη, επίσης Κινέζα Τσεν να συγκεντρώνει 420.70 και την τρίτη Κιμ από τη Βόρεια Κορέα να συγκεντρώνει 364.50 βαθμούς.
- Moltbook: Ποιο είναι το πρώτο κοινωνικό δίκτυο για AI bots που... σχεδιάζουν την καταστροφή της ανθρωπότητας
- Ξεπέρασε κάθε ρεκόρ θεάσεων η «Μεγάλη Χίμαιρα» - Η ζωή και ο θάνατος ενώνονται μέσα από το πάθος
- Προανήγγειλε επίσκεψη Τραμπ η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - «Γνωρίζω ότι θα έρθει στην Ελλάδα»
- Βιολάντα: Οι φόβοι νέας έκρηξης, τα 7 μοιραία λάθη και η πρόσφατη κρατική επιχορήγηση