Αθλητισμός|13.04.2019 19:02

Αρης: Πάνοπλος με Ατρόμητο, αυτοψία στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Τόσο ο Νίκο Μαρτίνες, όσο και ο Χαμζά Γιουνές ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Αρη για τον κομβικό αγώνα με τον Ατρόμητο για την κατάληψη της 4ης θέσης. Αντίθετα απουσιάζει ξανά ο Μάρτιν Τόνσο. Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή μετά την τελευταία προπόνηση, την οποία αποτελούν οι ακόλουθοι 18 ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί, Βέλεθ, Σόουζα, Γιουνές, Μαρτίνες, Ματίγια, Κόρχουτ, Μπάσα, Λάρσον, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης.

Στο ξενοδοχείο μαζί με την ομάδα του Αρη θα καταλύσει και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος στη διάρκεια της ημέρας πραγματοποίησε αυτοψία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Βαγγέλη Παντζαρτζίδη, που είναι και ο υπεύθυνος εργασιών του γηπέδου.

Το ευρωπαϊκό λίφτινγκ θα ξεκινήσει άμεσα σχεδόν σε όλους τους χώρους με παρεμβάσεις σε κερκίδες, χώρους υγιεινής, αποδυτήρια φιλοξενουμένων, δημοσιογραφικά θεωρεία, σουίτες και πάνω απ’ όλα στον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου. 

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και ο υπεύθυνος αδειοδότησης της ΕΠΟ Γιώργος Δημητρίου, ο οποίος θα κάνει τον πρώτο έλεγχο ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Αρη.

ποδόσφαιροΑρηςγήπεδο