Αθλητισμός|13.04.2019 20:46

Παναθηναϊκός: Ευκαιρίες σε Παντελάκη και Αποστολάκη

Κώστας Γουλής

Με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη να μην προπονείται λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα και να προσθέτει το όνομά του στο γεμάτο «απουσιολόγιο» του Γιώργου Δώνη, ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (13/4) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Κυριακής (14/4) με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (7 μ.μ., ΕΡΤ1).

Πλην του 18χρονου επιθετικού, ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Κουρμπέλη, Ινσούα, Γιόχανσον (δηλώθηκαν για να εκτίσουν τις ποινές τους), καθώς επίσης και τους «λαβωμένους» Κουλιμπαλί, Μπουζούκη, Μαυρομμάτη, Αθανασακόπουλο, Σέχου, ενώ συμπεριέλαβε στην 19μελή αποστολή για πρώτη φορά μετά από καιρό και τον 19χρονο αμυντικό, Βαγγέλη Θεοχάρη, που είναι πιθανό να πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής ως αλλαγή.

Από εκεί και πέρα, ο Δώνης σκοπεύει να δώσει φανέλα βασικού εκ νέου στον Αποστολάκη, ενώ μετά από καιρό αναμένεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα και ο Παντελάκης, στο πλαίσιο της τελικής αξιολόγησης του ρόστερ.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιελάμβανε ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και ελεύθερο παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουλιμπαλί, Αθανασακόπουλος, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μπουζούκης, Μαυρομμάτης.

Καταλήγει σε 3-5-2

Σε ότι αφορά τώρα την ενδεκάδα, ο Δώνης δείχνει να καταλήγει στο 3-5-2, με τους Αποστολάκη, Χατζηθεοδωρίδη στις δύο πτέρυγες, τους Πούγγουρα, Κολοβέτσιο, Παντελάκη τριάδα μπροστά από τον Κότσαρη (έχει προβάδισμα για να ξεκινήσει) και τους Κάτσε, Χρήστο Δώνη και Στάικο στον άξονα. Στην επίθεση ο Άλτμαν έχει τον πρώτο λόγο για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Μακέντα, αν και τη συγκεκριμένη θέση διεκδικούν και οι Καμπετσής, Αρμενάκας.

Η 19μελής αποστολή που ανακοίνωσε ο 49χρονος τεχνικός μετά την προπόνηση του Σαββάτου αποτελείται από τους: Διούδη, Κότσαρη, Κολοβέτσιο, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδη, Αποστολάκη, Παντελάκη, Θεοχάρη, Πούγγουρα, Στάικο, Άλτμαν, Χρ. Δώνη, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνη, Τζανδάρη, Κάτσε, Αρμενάκα, Μακέντα, Καμπετσή.

Γιώργος ΔώνηςΝώντας ΠαντελάκηςΠαναθηναϊκόςΚώστας ΑποστολάκηςSuper League 1